Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Magnolia Bruinisse
Molenstraat 48, 4311 ED Bruinisse

2.1 Prijs

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

2.2 Bestellen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van Magnolia Bruinisse een bevestigingsemail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

2.3 Betalen

U kunt uitsluitend betalen via IDEAL. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo snel mogelijk worden bezorgt.

2.4 Eigendomsvoorbehoud

De artikelen blijven eigendom van Magnolia Bruinisse totdat het gehele totaalbedrag is voldaan.

2.5 Bezorgkosten

Bezorgkosten bij een bestelling bedragen 6,00 euro.

3.1 Missen besteld artikel bij levering

Mocht er een artikel schade hebben bij ontvangst of u mist een bepaald artikel dat besteld en betaald is, dan kunt u dit tot maximaal 3 werkdagen na levering aan ons melden, daarna wordt het niet meer in behandeling genomen.

3.3 Schade artikel bij levering

Bij schade hebben wij z.s.m. binnen 3 werkdagen na levering de volgende foto’s nodig voor declaratie, gooi niks weg wat verpakking betreft voordat u bericht heeft gehad van ons. Alleen dan kunnen wij het product vergoeden anders helaas niet:
* Duidelijke foto van het product wat is beschadigd
* Van de verzenddoos aan de buitenkant
* Adreslabel op de verzenddoos
* Het beschermingsmateriaal in de doos hoe het product verpakt zat

4.1 Annulering

Magnolia Bruinisse heeft het recht om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.
Ook u als koper heeft het recht een bestelling binnen 7 dagen per email te annuleren.

5.1 Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Magnolia Bruinisse. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt, behalve voor het correct verwerken van uw bestelling, betaling en verzending en zijn uitsluitend bedoelt voor het onderhouden van de klantenrelatie en het verwerken van uw bestelling.

6.1 Wijzigingsrecht

Magnolia Bruinisse behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

7.1 Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website/webshop of andere uitingen van Magnolia Bruinisse mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Magnolia Bruinisse.

8.1 Toepassing van recht

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Magnolia Bruinisse is, naast deze algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.

9.1 Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten
worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Magnolia Bruinisse aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Magnolia Bruinisse of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Magnolia Bruinisse. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Magnolia Bruinisse.

10.1 Kortingen

Artikelen met korting mogen niet worden geretourneerd.

Gegevens

Adres

Molenstraat 48
4311 ED Bruinisse

Telefoonnummer

Neem contact met ons op

Magnolia Bruinisse